Bucătari plătiți cu peste 100 de milioane de lei vechi

01/02/2018

*Pe lângă leafa consistentă, angajatorul german dispune și de cazare
Ofertă salarială atractivă peste hotare, unde meseria de bucătar este plătită regește în Germania, mai precis cu 2.200-2.600 de euro pe lună. Jobul se găsește în localitatea Hodenhagen, fiind intermediat de Agenția Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internațională Saxonia Inferioară – Bremen, ca reprezentant al angajatorului german, respectiv un parc de distracții. Activitatea viitorilor angajați presupune prepararea mâncărurilor în funcție de rețetele existente, controlul calității alimentelor, întocmirea listelor cu provizii și depozitarea corespunzătoare a acestora. Pentru acest post, firma solicită calificare profesională încheiată, experiență în domeniu și cunoștințe bune de limba germană, cel puțin nivel B1. Se oferă cazare. Contractul de muncă va fi pe o perioadă nedeterminată. Se transmite CV -ul completat la calculator în limba germană, la adresa de e-mail ZAV.IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de.
Aceeași firmă mai oferă un job de ospătar, prin rețeaua EURES România. Activitatea viitorului lucrător presupune servirea clienților cu gustări și băuturi în restaurant, la bar sau în magazin, soluționarea eventualelor reclamații și organizarea diverselor evenimente în restaurant. Pentru obținerea acestei slujbe e nevoie de calificare profesională sau experiență în domeniu, precum și de cunoștințe bune de limba germană, respectiv nivel B1. Salariul oferit va fi de 10 – 12 euro brut/oră, în funcție de calificare. Contractul de munca este sezonier, în perioada martie – octombrie 2018. Se transmite CV -ul completat la calculator în limba germană, la adresele de e-mail ZAV.IPS-Niedersachsen-Bremen@arbeitsagentur.de.
Un alt job disponibil la firma germană este de recepționer. Activitatea viitorului lucrător presupune preluarea rezervărilor telefonice sau prin e-mail, check-in și check-out pentru clienți, preluarea și soluționarea eventualelor reclamații. Cazarea este gratuită. Pentru ocuparea jobului e nevoie de experiență profesională în domeniu și cunoștințe de limba germană, nivel B2, precum și de limba engleză, respectiv nivel B1. Salariul oferit va fi de 1.600 – 1.900 euro brut/lună, în funcție de calificare. Contractul de muncă este sezonier, în perioada martie – octombrie 2018. CV-urile se pot trimite la aceeași adresă.
V. ANDRIEȘ