Bonurile fiscale extrase la loteria de duminică  / Sunt cu noroc bonurile fiscale în valoare de 364 de lei din data de 23 iulie

18/08/2015

peste-2000-de-brasoveni-au-castigat-la-loteria-bonurilor-fiscale-video-0A doua extragere lunară din loteria bonurilor fiscale, pentru luna iulie, a avut loc duminică, 16 august, la sediul Loteriei Române. În urma extragerii, au fost desemnate câștigătoare bonurile fiscale în valoare de 364 de lei din data de 23 iulie.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, pentru maximum 100 de câștigători. Cererile de revendicare a premiilor pot fi depuse la sediile unităților teritoriale ANAF.

Ieri, în prima zi de după extragere, la Administrația Finanțelor Publice Neamț nu se prezentase încă nimeni să revendice premiul, după cum informează Cristina Ionescu, purtătorul de cuvânt al instituției.

Rezultatele extragerii vor fi afișate pe site-ul Ministerului Finanțelor, pe cel al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și pe cel al Loteriei Române pentru o perioadă de 30 de zile. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100 va mai fi organizată o extragere pentru desemnarea a maximum 100 de bonuri care vor fi premiate.
Depunerea cererilor de revendicare se poate face timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător, o copie a actului de identitate și cererea. Pentru a fi valabil, un bon fiscal trebuie să îndeplinească în același timp condițiile legale și să aibă înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat electronic de marcat fiscalizat. De la organul fiscal se eliberează o copie a bonului fiscal depus, cu mențiunea „conform cu originalul“ și cu numărul unic de înregistrare. Lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.
Dacă la sfârșitul perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă sunt mai mult de 100 de cereri, se mai organizează e extragere pentru desemnarea a 100 de câștigători.

C.I.