Băut la volan, a intrat în gard

12/01/2017

Un bărbat din Horia s-a urcat băut la volan și pe DN 2 a pierdut controlul din cauza vitezei și s-a oprit cu mașina într-un gard.

Accidentul s-a produs miercuri, 11 ianuarie, în jurul orei 16, pe DN 2 în interiorul localității Secuienii Noi. Polițiștii care au făcut cercetări la fața locului au stabilit că în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Horia, conducea un autoturism pe DN 2, având direcția de mers Bacău – Roman, nu adaptează viteza la condițiile carosabilului, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă prin dreapta direcției sale de mers și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, distrugându-l pe o lungime de 6 m, potrivit inspectorului Elena Bulgărea, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de până în 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea sub influența alcoolului, iar permisul de conducere a fost reținut de polițiști pentru suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. (C.I.)