Bătut de un coleg de serviciu

08/12/2017

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost dus la Iaşi, în stare de comă, după ce a fost bătut, la o fermă, de un coleg de serviciu. Agresiunea a avut loc în noaptea Sfântului Nicolae. Atât victima cât şi agresorul poartă numele de Nicolae şi au băut împreună, însă, din cine ştie ce motive, au ajuns din prieteni-duşmani. Agresorul, mai tânăr, în vârstă de 29 de ani, l-a bătut crunt pe celălalt Nicolae, până l-a băgat în comă.
„Un echipaj cu asistent medical a preluat pacientul care avea traumatism cranian deschis deschis fronto-parietal stâng prin agresiune, otoragie stângă, comă gr. I. Victima a fost predată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ, iar din UPU a fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Cl. N.C. „N.Oblu” Iaşi”, a transmis dr. Dorice Albu, manager la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ.
Poliţiştii se ocupă de cercetări în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor exacte care s-a produs agresiunea şi pentru luarea măsurilor care se impun.
În aceeaşi zi, la iaşi a fost dus şi un bărbat din Chilii, agresat de o persoană rămasă, deocamdată, necunoscută. Victima, în vârstă de 28 de ani, a suferit multiple fracturi bază de craniu, traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic şi contuzii parietale.
Geanina NICORESCU