Bătut cu o curea și cu casa vandalizată

25/07/2018

Un romașcan în vârstă de 39 de ani a fost arestat, în noaptea de 24 spre 25 iulie, după ce a distrus locuința unui alt bărbat și l-a bătut pe păgubit cu o curea.
Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 1 despre scandalul izbucnit pe strada Revoluției, din Roman. Oamenii legii au descins la locul indicat, au intervenit, iar conflictul a fost aplanat, dar s-a lăsat cu încătușări.
“Din primele cercetări efectuate, a rezultat că un localnic, de 39 de ani profitând de faptul că un tânăr, de 29 de ani, din Roman a plecat de la domiciliul său, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi spart geamurile autoturismului acestuia și ar fi pătruns, fără drept, în incinta imobilului, unde a distrus mai multe obiecte de mobilier. La revenirea la domiciliu, tânărul păgubit s-a deplasat la domiciliul bărbatului de 39 de ani, pentru a-i solicita explicații, moment în care ar fi fost lovit de acesta, în zona capului, cu o curea, victima fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat agentul Georgiana Moșu, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.
Bărbatul de 39 de ani a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Roman, iar în urma probatoriului administrat în cauză, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, lovirea sau alte violențe, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.
Geanina NICORESCU