Bărbatul care și-a desfigurat femeia a fost arestat!

04/09/2018

Instanța de judecată a fost dreaptă în cazul femeii desfigurate în bătaie de bărbatul alături de care conviețuia într-un apartament din Roman. Judecătorul a decis, pe 3 septembrie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a individului în vârstă de 43 de ani care, pe 2 septembrie, și-a lovit consoarta cu pumnii și cu picioarele în față.
“În timp ce se aflau în locuința comună, cei doi au avut discuții în contradictoriu, pe fondul cărora bărbatul i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în zona feței. Tânăra a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Neamț.
Bărbatul a fost încarcerat de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Poliției Neamţ
În data 3 septembrie și un bărbat din Urecheni a ajuns după gratii, însă pentru o perioadă mai lungă. Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni au depistat localnicul, de 27 de ani, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, bărbatul fiind condamnat de Judecătoria Tîrgu – Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 7 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi ameninţare.
În urmă cu mai bine de doi ani, în timp ce se afla într-un local de alimentație publică, din localitatea Petricani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a tulburat ordinea și liniștea publică, omul a adresat amenințări cu acte de violență barmanului și a provocat distrugeri bunurilor din incinta localului. Acum plătește pentru faptele sale, fiind încarcerat la Penitenciarul Bacău.
Geanina NICORESCU