Au ajuns în Neamţ manualele pentru clasa a V-a , cu excepţia Religiei

22/11/2017

Elevii claselor a V-a din judeţul Neamţ au, de ieri, manualele şcolare aşteptate mai bine de două luni. Disciplina Religie este singura care mai are, puţin, de aşteptat pentru predarea de pe manual.
“Am primit 40 610 manuale, respectiv 11 titluri, care s-au distribuit în şcoli. Conform angajamentelor asumate prin contracte de achiziţie publică, editurile câştigătoare au livrat manualele pentru clasa a v-a, până la data de 17 noiembrie 2017, la nivelul judeţului Neamţ. Cu excepţia manualului de Religie ortodoxă, clasa a V-a, pentru care se vor face comenzi până pe data de 22 noiembrie 2017, celelalte manual au fost distribuite în şcoli”, a transmis prof. Ioan Milea, inspector şcolar general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ.
Precizăm că graficele au vizat livrarea manualelor școlare, în toată ţara, în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie, pentru următoarele materii: Limba și literatura română, Limba engleză (limbă modernă 1), Limbă franceză (limbă modernă 2), Limba germană (limbă modernă 1/limbă modernă 2/limbă modernă 1 – studiu intensiv), Biologie, Educație socială, Geografie, Educație plastică, Educație muzicală, respectiv Consiliere și dezvoltare personală.
Geanina NICORESCU