Atenţie, nemţeni: 300 de locuri pentru admiterea la Şcoala de Subofiţeri Pompieri

21/09/2018

Până la data de 23 noiembrie 2018, tinerii nemţeni care îşi doresc o carieră în haina militară a pompierilor sunt invitaţi să se înscrie la admiterea pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti – sesiunea ianuarie 2019. Invitaţia a fost lansată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al Județului Neamț, sub sloganul “Şi tu poţi salva vieţi! Alege familia pompierilor militari!”.
Sunt disponibile 300 de locuri destinate bărbaţilor, din care 275 de locuri pentru specializarea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă şi 25 de locuri pentru specializarea maistru militar auto. Pentru a urma cursurile şcolii militare, sunt necesare parcurgerea recrutării, a selecției aptitudinale, iar la final concursul de admitere.
Anunțul de concurs și alte detalii privind desfăşurarea admiterii (condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare) pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă sau site-ul inspectoratului pentru situații de urgență judeţean. Cei interesaţi se pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al Judeţului Neamţ.
Geanina NICORESCU