Aşa arată vechiul Bazar sub administraţia Chitic

12/06/2018

Din bubele necosmetizate ale frumoasei Perle a Moldovei, prezentăm în imaginile alăturate una aflată mai pe la o margine de oraş, vechiul Bazar din Piatra Neamţ, de lângă fostul garaj RATUC.
De la mutarea sa pe strada Muncii, din motive pe care unii nici acum nu prea le cunosc, dar care nici nu mai au importanţă, locul care altă dată forfotea de oameni, arată ca un depozit de gunoi.
„Tot oamenii aruncă acolo gunoiul”, a spus primarul Dragoş Chitic într-o conferinţă de presă. E cât se poate de real, dar tot atât de adevărat este şi faptul că, dacă de exemplu, se aruncau mormane de gunoaie pe strada unde zilnic domnul primar merge seara acasă, obosit de muncă, nu ştim dacă a doua zi mai existau acolo. Şi nu este vorba doar de gunoaie menajere- ele sunt mai puţine – ci şi de resturi de construcţii, maşini etc.
Câţiva concetăţeni de etnie romă vând şi depozitează fier vechi în acest spaţiu (Primăria le face un bine şi nu le ia chirie), câţiva câini vagabonzi s-au obişnuit să mai găsească ceva de-ale gurii. În sfârşit, imaginea este nu doar inestetică, ci şi deprimantă pentru cei care o văd zi şi noapte.
Domnul primar a spus că ştie care este situaţia, însă nu o consideră de actualitate pentru primărie „Dacă dumneavoastră consideraţi că e…”.
Întrucât face parte tot din Piatra Neamţ iar în zonă locuiesc tot oameni, daţi-vă singur răspunsul. Pe de altă parte, cineva din zonă ne-a spus că doi poliţişti de la Locală fotografiau lângă containerele Brantner, undeva prin oraş, nişte gunoaie care nu cadrau ca înălţime şi probabil, sortare. Nu ne vine să credem că Poliţia Locală s-ar ocupa cu problemele Brantner-ului şi nu cu cele gestionate strict de Primăria Piatra Neamţ. Dar ăsta e alt subiect. (V.M.)

2 Comentarii la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. Piatra neamt oras european , civilizat si turistic condus de un vrednic ales 13/06/2018 la 7:34 - Reply

    PIATRA NEAMȚ ORAȘ TURISTIC SI EUROPEAN .

  2. Ioan 13/06/2018 la 7:36 - Reply

    Piatra neamt oras turistic, european, civilizat condus de cel mai vrednic edil !!!!!!

Lasa un comentariu