Arestat la domiciu după ce a condus fără permis şi a acroşat o femeie

09/05/2018

În urma accidentului de la Cotu Vameş, tânărul de 26 de ani, care a condus beat şi fără a poseda permis de conducere, a lovit cu maşina o femeie din localitate, a fost arestat la domiciliu.
“În urma prezentării în faţa instanţei de judecată a bărbatului de 26 de ani, care a produs accidentul rutier de la Cotu Vameş, faţă de acesta s-a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. În fapt, la data de 7 mai, polițiștii au intervenit în localitatea Cotu–Vameş, la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unui pieton. Bărbatul a condus autoturismul și nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-un segment de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul volanului şi a lovit cu partea din faţă a autoturismului o femeie de 24 de ani, din Cotu-Vameș, care se deplasa pe partea dreaptă a părţii carosabile. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la spital, unde a rămas sub supraveghere medicală”, a transmis IPJ Neamţ, printr-un comunicat.
Un alt tânăr a fost depistat de poliţişti, în trafic, tot fără permis de conducere. La data de 8 mai, poliţiştii din cadrul Postului de Politie Horia, au oprit, în localitate, un şofer de 28 de ani, din Municipiul Roman, care însă nu a putut prezenta permisul de conducere. Acesta a fost verificat de poliţişti în bazele de date care au constatat că avea suspendat permisul de conducere din data de 1 noiembrie 2017.
Bărbatul s-a ales cu dosar pentru conducere pe drumuri publice cu permis de conducere suspendat.
Geanina NICORESCU