Arest la domiciliu pentru tentativă de viol

15/11/2018

Instanța a decis, în ziua de 13 noiembrie, arest la domiciliu pentru 30 de zile în cazul bărbatului din Borlești cercetat pentru tentativă de viol. Individul, în vârstă de 49 de ani, a mințit o femeie de 27 de ani, din Piatra Șoimului, că o duce cu mașina la o societate comercială din localitate, însă a opri autoturismul tocmai la marginea orașului Roznov, unde a încercat să o violeze.
“La data de 10 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați de către o tânără de 27 de ani, din Piatra Șoimului, despre faptul că în timp ce se afla în localitatea Borlești, un localnic s-a oferit să o conducă la o societate comercială cu autoturismul. Bărbatul și-a continuat deplasarea, oprind în extravilanului orașului Roznov, unde, prin acte de violență, ar fi încercat să o constrângă să întrețină relații sexuale, împotriva voinței acesteia. Întrucât tânăra a continuat să opună rezistență, bărbatul a părăsit locul faptei”, a transmis Poliția Neamț.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul Poliției Neamț, după care, prin decizia instanței, a plecat la domiciliu, în regim de arest.
Geanina NICORESCU