Angajatorii bulgarii ne dau de lucru în… România

13/02/2017

*Salariul va fi între 1.000 și 1.400 leva net/lună *Firma străină solicită studii superioare în domeniul administrării afacerilor și cunoștințe operare calculator

În această perioadă, o firmă din Bulgaria, respectiv Vali Em EOOD, vrea să angajeze prin intermediul rețelei europene EURES un șef serviciu curierat și un curier. Ambele persoane care vor fi încadrate vor lucra în București.

În primul caz, firma străină solicită studii superioare în domeniul administrării afacerilor, cunoștințe operare calculator și vorbirea limbii bulgare. Permisul de conducere constituie un avantaj. Viitorul angajat va lucra pe bază de contract permanent. Responsabilități principale: gestionarea comenzilor și a evidenței coletelor cu ajutorul software-ului specializat, primirea, trierea și predarea coletelor de la, și către curieri. Salariul va fi între 1.000 și 1.400 leva net/lună. Doritorii trebuie să trimită CV-urile, copia diplomei și a permisului de conducere, la consilierul EURES M.Savova@az.government.bg, până în data de 31 martie 2017.
Pentru al doilea job, respectiv curier, firma bulgară cere disciplină și responsabilitate în furnizarea de servicii, capacitatea de a lucra cu clienții, cunoștințe de operare pe calculator și studii medii. Candidații cu facultate prezintă un avantaj, precum și cei care dețin permis de conducere, categoria B. Ca sarcină de serviciu, viitorii lucrători trebuie să primească și să distribuie colete, și să conducă autoturismul de serviciu (respectând regulamentele și valorile companiei). Se lucrează sâmbăta până la ora 13, prin rotație. Nemțenii care vor să aplice pentru aceste joburi trebuie să se adreseze consilierului EURES Adrian Bulgaru, de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț, la adresa de e-mail: adrian.bulgaru@nt.anofm.ro. Număr de telefon: 0233.219.514 sau 0233.743.848.

V. ANDRIEȘ