Ambulanţa Neamţ caută şofer cu 3 ani vechime

19/10/2017

Cine este interesat de un post de şofer pe autosanitară tip II, pentru o perioadă determinată, îşi poate depune dosarul de înscriere până pe 23 octombrie 2017, la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț. Instituţia organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacantă la Staţia centrală Piatra-Neamţ.

Pe lângă condiţiile generale de compatibilitate cu funcţia, respectiv cetăţenie română, stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează-atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate, trebuie îndeplinite şi condiţii specifice necesare în vederea participării la concurs, respective diplomă de bacalaureat; 3 ani vechime ca şofer; permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B şi C.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 23 octombrie 2017, ora 15:00. Pe 30 octombrie 2017, ora 10:00 se va desfăşura proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Geanina NICORESCU