ALDE, Organizația județeană Neamț, Comunicat de Presă Delegația Permanentă a ALDE Neamț a validat delegația pentru Congres

14/04/2017

 

Delegația Permanentă a ALDE Neamț, reunită marți 11 aprilie 2017 a validat, în conformitate cu prevederile statutare, lista cu cei 29 de delegați care vor participa la Congresul ALDE ce va avea loc în zilele de 21-22 aprilie 2017 la București, Palatul Parlamentului.

S-a avut în vedere ca majoritatea participanților la Congres să fie dintre liderii organizațiilor cu rezultate notabile la alegerile locale și parlamentare de anul trecut.

În cadrul Delegației Permanente s-au făcut propuneri ce vor fi supuse spre analiză Congresului ALDE , precum:

– consolidarea organizatorică și unificarea deplină, la nivel național, a partidului Alianța Liberalilor și Democraților;
– alegerea unei conduceri unice în frunte cu dl Călin Popescu Tăriceanu, personalitate politică de prim rang a liberalismului românesc, promotor incontestabil, cu forță și curaj, a interesului național și a consolidării democratice a statului.

Delegația Permanentă ALDE Neamț consideră că, odată cu desfășurarea Congresului, partidul își va amplifica acțiunile în cadrul Coaliției de guvernare pentru aplicarea programului de dezvoltare economico-socială a României.

Biroul de Presă ALDE Neamț

13 aprilie 2017