ALDE Neamț: Asaftei, șeful echipei de campanie

03/11/2016

alde-chitoiuasafteiDaniel Chițoiu, fost ministru al economiei și vicepremier, iar acum candidat pe locul I la Camera Deputaților din partea ALDE Neamț, se află, de ieri, din nou în județ, pentru a definitiva organizările dinainte de începerea campaniei electorale. O astfel de acțiunea a reprezentat-o și stabilirea echipei pentru campania electorală. „Suntem în perioada de precampanie electorală și am stabilit echipa de campanie. Coordonator este președintele ALDE Neamț, Ion Asaftei, care este și vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț. AM decis asta având în vedere experiența dumnealui și, mai ales, faptul că el cunoaște foarte bine județul și problemele cu care se confruntă fiecare localitate din județ. Echipa mai cuprinde câte un om pentru fiecare domeniu al unei astfel de activități“, a precizat, în exclusivitate pentru ziarul Ceahlăul, Daniel Chițoiu.

După stabilirea responsabilităților, urmează o perioadă de bătut județul în lung și lat. „În toată această perioadă interesul nostru este de a merge în fiecare localitate, pentru a lua contact cu oamenii și pentru a cunoaște toate nevoile lor, astfel încât acestea să poată fi preluate în propunerile noastre atât pentru programul de guvernare, cât și pentru inițiativele legislative. Pe noi ne interesează ca tot ceea ce promitem oamenilor să și realizăm“, a mai subliniat Daniel Chițoiu.

Conform acestuia, ALDE, reprezentând actuala a treia forță politică de pe scena națională, are un program structurat extrem de coerent și pentru faptul că în acest partid se află cei care au scris programul economic al celei mai eficiente guvernări, Guvernarea Tăriceanu, din perioada 2004-2008. De asemenea, Daniel Chițoiu a reafirmat că obiectivul ALDE Neamț este să obțină două posturi de deputat și unul de senator. (M.B.)