„Ai un proiect sau o idee pentru Piatra Neamţ?”

19/10/2017

Propuneri on line pe site-ul Primăriei

Primarul Dragoș Chitic lansează un nou instrument de consultare a cetățenilor în privința proiectelor din Piatra-Neamț pentru anul 2018.
Deciziile importante pentru comunitate trebuie luate prin consultare publică; acesta este un principiu care stă la baza funcționării Primăriei Piatra-Neamț.
De astăzi, pe site-ul primăriei www.primariapn.ro este activă secțiunea „Ai un proiect sau o idee pentru Piatra-Neamț?” unde pietrenii pot transmite propuneri. La sfârșitul acestui an proiectele vor fi analizate și propuse în Bugetul Municipiului Piatra-Neamț pentru anul 2018, informează un comunicat de presă al Primăriei Piatra Neamţ.

„Cu siguranță voi, cetățenii municipiului Piatra-Neamț, ați observat lucruri care trebuie îmbunătățite în orașul nostru și din acest motiv vă invit să propuneți idei sau proiecte. Cele mai bune propuneri, care sunt fezabile le voi pune în aplicare în anul 2018. Îmi doresc ca pietrenii să se implice în deciziile importante pentru comunitatea noastră și voința lor să conteze” a declarat primarul Dragoș Chitic.

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. Paul Snaider 19/10/2017 la 21:23 -

    O propunere pentru primarul Municipiului Piatra Neamt . Montarea unei oglinzi stradale la intrare in tunelul de la regiment . Mai exact : cind se vine dinspre Bacau ( DN 15 ) , se vireaza dreapta spre a te deplasa pe centura , se coboara panta , se cedeaza trecerea ( in fata trebuie plantata oglinda ) apoi se continua pe sub DN15 ….Oglinda te va ajuta sa cedezi trecera in siguranta vazind traficul din parte stanga !!! Consider ca este o zona periculoasa deoarece vizibilitatea este dificila !