Afaceri.ro la cea de a doua ediţie

14/05/2014

camera comert

Camera de Comerț si Industrie a Județului Neamț în parteneriat cu Primăria Piatra Neamţ, Asociaţia pentru Economia Cunoaşterii şi Arhipelago organizează în data de 16 mai 2014, la Central Plaza Hotel cea de a doua ediţie a conferinței «Afaceri.ro Piatra Neamț». Conferinta îşi propune să furnizeze informaţii practice despre <<Antreprenoriat, internaţionalizarea afacerilor, exporturi si surse de finantare>>.

“Prima ediţie, cea care a avut loc anul trecut, s-a bucurat de un real succes în rândul întreprinzătorilor, drept urmare am hotărât să organizăm şi cea de a doua ediţie. În această conferinţă am adus, ca spekeri, oameni care ştiu să spună ce trebuie despre acest domeniu. Încercăm să promovăm exporturile ca o soluţie de dezvoltare a zonei în care ne desfăţurăm activitatea“, a declarat Mihai Apopii, preşedinte Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ.

Acest eveniment se doreşte a fi anual, reunind peste 150 de participanţi, specialişti în antreprenoriat, oameni de afaceri, profesionişti cu experienţă, care vor vorbi despre cum au reuşit să iniţieze proiecte de succes cu produse şi servicii <<fabricat în România>> şi <<fabricat în Neamţ>>.

“Vor veni de la Asociaţia Producătorilor de mobilă din România să transmită care este experienţa acestei asociaţii. Este una dintre cele mai importante asociaţii patronale din România. Deasemenea va fi şi un reprezentant de la Ministerul Economiei“, a declarat Mihai Apopii, preşedinte Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ.

Printre spekerii evenimentului vor mai fi şi reprezentanţi de la “Autonom Rent a Car”, „Exigo Strategic”, „Loop Operations”, „Eventur”, „6AM Coworking” sau „FiaTest”, „BusinessAngels.ro”.  “Printre spekeri vor mai fi prezenţi şi Gabriela Macoveiu, director la <<Agenţia de Dezvoltare Nord Est>>, Florin Lianu de la <<Regiconia International>> precum şi Tudor Jijie, director executiv la <<Euroregiunea Siret-Prut-Nistru>>. Partenerii principali sunt Central Plaza Hotel, Aria Travel&Events, Fiscal Service SRL, Cipanu Photography“, a declarat Ana Ciobanu, consultant Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ.

Partea de conferinţă va fi împărţită în patru secţiuni şi anume internaţionalizarea afacerii, finanţări pentru proiecte de producţie destinate exportului, va fi o parte de networking unde cei care vor participa vor avea posibilitatea să se cunoască şi

să-şi transmită din experienţa acumulată şi o secţiune destinată întreprinzătorilor.

Intrarea este liberă.

Andreea FLOREA