ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU DECESUL UNEI PERSOANE

18/12/2019

La data de 16 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DN 15, soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat de 37 de ani, din Bacău, conducea o autoutilitară pe DN 15, în localitatea Costișa, din direcția Piatra Neamț – Bacău, a surprins și accidentat un bărbat de 44 de ani, din Cândești, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat decesul pietonului. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț în vederea efectuării necropsiei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

POLIŢIŞTII AU GĂSIT UN CONTRABANDIST CARE FUGEA DE ÎNCHISOARE

 Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au depistat un bărbat de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Fălticeni a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău. La data de 16 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au depistat un bărbat de 37 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta era condamnat de Judecătoria Fălticeni la o pedeapsă de un an și 4 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de contrabandă. Bărbatul, depistat pe raza orașului Tîrgu-Neamț, a fost condus și depus de polițiști la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

URECHENI: RIDICAT PENTRU FURT CALIFICAT ŞI VIOLARE DE DOMICILIU

În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui bărbat din Păstrăveni. La data de 16 decembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Urecheni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Tîrgu-Neamț pe numele unui tânăr de 25 de ani, din Păstrăveni. Cel în cauză era condamnat de instanța de judecată la o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de furt, furt calificat și violare de domiciliu. Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Lasa un comentariu