Accident pe b-dul Mihai Eminescu, circulaţia deviată timp de o oră

09/11/2017

Ieri, între orele 13 şi 14, poliţiştii nu au lăsat maşinile să circule pe segmentul de drum dinspre Muzeul de Istorie spre Hotelul Ceahlău, circulaţia fiind deviată pe Piaţa Ştefan cel Mare, după ce două maşini s-au ciocnit pe bulevardul Mihai Eminescu (Piatra Neamţ). Unul dintre şoferi a suferit leziuni, fiind transportat de urgenţă la spital.

Inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ ne-a declarat că, din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

Şoferul care conducea un autoturism dinspre strada Paharnicului, la intersecţia cu bulevardul Mihai Eminescu nu a acordat prioritate maşinii care se deplasa dinspre Hotel Ceahlău spre Muzeul de Istorie. În urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat rănirea şoferului din maşina care avea prioritate.

La locul faptei s-au deplasat echipajele SMURD-TIM și o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare și prim-ajutor. Victima a fost preluată de ambulanţă şi dusă la spital, pentru investigaţii.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Geanina NICORESCU