A furat de 7.000 de lei, apoi s-a aciuat într-o clădire dezafectată

23/03/2018

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Piatra Neamţ au depistat în cartierul Dărmăneşti, într-o clădire dezafectată, un bărbat de 40 de ani, din Borca, bănuit de o serie de infracţiuni soldate cu un prejudiciu consistent.
“În data de 22 martie, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piatra Neamţ au acționat în cartierul Dărmăneşti, în zona Dealul Pietricica şi strada Aurorei, în vederea identificării unor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni contra patrimoniului. Astfel, într-o clădire dezafectată a fost depistat un bărbat de 40 ani, din Borca. În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au stabilit că în perioada 08.02.2018-09.03.2018, acesta ar fi sustras bunuri din subsolul unor blocuri şi dintr-un autoturism, creând un prejudiciu de aproximativ 7000 lei”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.
Bărbatul a fost încarcerat pentru 24 ore, în arestul I.P.J. Neamţ, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă.
Geanina NICORESCU