Comunicat de presă Consilierii locali liberali sunt deciși să pună în practică proiectul Piatra Neamț 2020

 

PNL Piatra Neamț a venit în fața electoratului, în campania electorală pentru alegerile locale din iunie 2016, cu o echipă și cu un program. Din echipa prezentată atunci, în urma votului electoratului, PNL a obținut pentru Consiliul Local al Primăriei Piatra Neamț un număr de 9 consilieri locali.

„Această echipă este decisă să pună în practică proiectul Piatra Neamț 2020 care a fost prezentat electoratului. Așa cum am spus și în campania electorală, consilierii locali vor fi împărțiți pe zone și pe domenii de activitate din cadrul activității administrative a Primăriei Municipiului Piatra Neamț. Împărțirea zonelor de activitate administrativă am făcut-o plecând de la competențele și de la pregătirea profesională a fiecăruia dintre consilieri, dar și de la solicitările acestora de a se implica într-un proiect sau altul. Suntem deciși să punem în practică proiectul prezentat, să rezolvăm problemele oamenilor și să dezvoltăm orașul Piatra Neamț în perioada 2016-2020“, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Consilierii locali PNL vor avea săptămânal un program de audiențe pentru a prelua problemele cetățenilor, dar vor efectua și vizite în zonele de care sunt responsabili.

„Pentru a fi în permanent contact cu cetățenii orașului, consilierii PNL se vor deplasa în zonele în care sunt responsabili, vor avea întâlniri cu oamenii în sensul preluării problemelor acestora și vor încerca să le rezolve punctual, în măsura în care ține de competența administrației locale. Mai mult decât atât, la sediul PNL Piatra Neamț din Piața Mihail Kogălniceanu bloc. H4 parter, în fiecare vineri de la ora 15.00 se va organiza un program de audiențe după cum urmează: în prima săptămână din lună audiențe pentru locuitorii cartierului Mărăței, în a doua săptămână a lunii, pentru cei din cartierul Dărmănești, a treia pentru cei din Precista, iar în săptămâna a patra a fiecărei luni pentru locuitorii zonei Centru“, a încheiat primarul Dragoș Chitic.