30 zile de arest pentru că nu a păstrat distanţa faţă de fosta soţie

05/12/2018

Judecătoria Piatra Neamţ a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din Dumbrava Roşie, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătoreşti.
La data de 3 decembrie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi de o femeie de 35 de ani, din localitatea Dumbrava Roşie cu privire la faptul că soţul acesteia, în vârstă de 40 de ani a încălcat obligaţiile dispuse prin ordinul de protecţie. Din cercetările efectuate a reieşit că la data de 3 decembrie, în jurul orelor 16, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi distrus uşa de acces în locuinţa ce aparţine soţiei sale şi ar fi pătruns, fără drept, în incinta imobilului încălcând astfel obligaţiile dispuse prin ordinul de protecţie.
Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că acesta este cercetat în mai multe cauze pentru comiterea unor infracţiuni similare.
De asemenea, la data de 13 noiembrie 2018, bărbatul a mai fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul comiterii aceleiaşi infracţiuni, ulterior, faţă de acesta, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ. De astă dată, a fost trimis după gratii.
Geanina NICORESCU