Mihaela Stoica a refuzat Partidul Conservator

mihaela stoica

* Deputatul Colegiului 2 Piatra Neamţ rămâne, deocamdată, independent

Deputatul Mihaela Stoica rămâne, deocamdată, parlamentar independent. Imediat după demisia din PDL, cauzată exclusiv de comportamentul conducerii centrale a partidului, Mihaela Stoica a fost curtată de liderii altor partide. Săptămâna trecută, parlamentarul nemţean a declinat ferm invitaţia conducerii Partidului Conservator de a se înscrie în această formaţiune politică.

”Am spus că, atâta timp cât acest partid se confundă cu Dan Voiculescu, un turnător dovedit şi o persoană care şi-a însuşit fraudulos din banii statului, eu nu am ce căuta în acest partid. Nici nu se pune în discuţie acest subiect şi de aceea am refuzat propunerea de a mă înscrie în PC”, a declarat deputatul independent Mihaela Stoica.

Parlamentarul susţine că nu regretă despărţirea de PDL, dar că totodată rămâne alături de echipa de la Primăria Piatra Neamţ, condusă de Gheorghe Ştefan.

”La Primărie au fost şi sunt proiecte dragi mie, începute şi finalizate de când eram viceprimar. Şi acum, chiar dacă nu mai sunt în PDL, vin în fiecare săptămână la Primărie, discut cu primarul Gheorghe Ştefan despre cum mă pot implica, din postura de parlamentar, pentru a ajuta comunitatea”, susţine parlamentarul.

Cât priveşte viitorul său politic, Mihaela Stoica nu exclude ca la un moment dat să fie alături, din nou, de echipa cu care a lucrat în politică şi administraţie.

”O să analizez la momentul oportun dacă voi mai fi într-un partid, în funcţie de ideile pe care oamenii din acel partid vor să le promoveze”, a adăugat Mihaela Stoica.

 

(G.A.)