A vrut să se sinucidă după ce soțul a murit în accident

11/01/2017

 

O tânără în vârstă de 20 de ani, din Bicaz, a intrat în depresie după ce soțul ei a decedat în urma unui accident rutier. În urmă cu două zile, femeia a fost găsită de rude în stare de inconștiență, ca urmare a ingestiei voluntare de medicamente. Viața femeii a fost salvată de echipajul autosanitarei care a ajuns la caz după ce familia, aflată în stare de șoc, a sunat la 112 implorând ajutor.

„Pacienta, în vârstă de 20 de ani, din Bicaz, a fost diagnosticată cu ingestie voluntară de medicamente – tentativă de suicid. În urmă cu o lună, soțul femeii a decedat într-un accident rutier. Cazul a fost preluat de doctorii secției Medicină Internă“, ne-a transmis Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț printr-un comunicat de presă.

În perioada 10-11 ianuarie s-au prezentat la UPU-SMURD 128 de pacienți, 40 dintre aceștia necesitând internarea în spital. Printre cazurile deosebite se numără trei viciați cu etilism acut, unul dintre pacienți fiind trimis la Centrul Social speranța, unul la domiciliu, iar cel de-al treilea plecând din UPU fără avizul medicilor.

Geanina NICORESCU