Vizită la Centrul Medical MedCare. Copiii pun întrebările… adulții răspund

12/09/2016

medcare*Interviu cu Dinuța MISĂILĂ

Am descoperit acest loc căutând subiecte frumoase pentru interviu. Toată lumea care lucrează aici, în centrul medical, ne-a zâmbit și ne-a prezentat tipul de activitate. Ca să aflăm mai multe, am pus câteva întrebări doamnei Dinuța Misăilă, directorul centrului.

Reporter: De ce vă place să lucrați aici?

Dinuța Misăilă: Această activitate presupune să stai în mijlocul oamenilor, și a celor bolnavi, și a celor care doresc să își mențină starea de sănătate. Este un domeniu în care poți fi de ajutor foarte mult.

Reporter: Cum vă înțelegeți cu angajații?

Dinuța Misăilă: Da. Serviciul este perceput, în primul rând prin legătura dintre angajator și angajați, dar eu consider că ține de mediul pe care îl creezi și îl organizezi. În primul rând, eu sunt apropiată cu toți colaboratorii mei, chiar dacă sunt salariați. Avem o relație deschisă între noi, ne comunicăm și ne știm și părțile bune, și părțile rele. Asta face ca noi, toți cei de aici, să vă primim pe voi, vizitatorii noștri, sau pe cei care ne sunt pacienți cu zâmbete, cu relaxare, gata oricând să fim sociabili și să acordăm ajutorul în care suntem specializați.

Reporter: Dar ce se întâmplă de fapt aici?

Dinuța Misăilă: Centrul este specializat pe partea de recuperare medicală după accidente, după operații… De asemenea, avem și un centru pentru masaj de tonifiere, exerciții fizice și alte surprize pentru cei care doresc să își mențină corpul într-o bună stare de sănătate.

Reporter: Dar dumneavoastră ce faceți de fapt? Este obositor ce faceți?

Dinuța Misăilă: Este un serviciu destul de solicitant. Mă ocup de partea de administrare, acte, autorizări, dar și de partea de promovare a centrului.

Reporter: Vă mulțumim pentru interviu! Despre partea de promovare și despre cum se face aceasta vom reveni, într-un alt interviu!