Un microbuz cu cinci călători s-a ciocnit de un TIR

10/08/2017

Un accident rutier în care a fost implicat un microbuz de transport public de persoane s-a produs miercuri, la amiază, la Turturești.

Ciocnirea cu un TIR a avut loc pe o porțiune de drum drept, se pare că din cauza neatenției șoferului microbuzului, un bărbat de 60 de ani, din Piatra Neamț. Microbuzul făcea ruta Piatra Neamț – Roman și avea cinci călători în momentul impactului. Polițiștii rutieri care au ajuns la locul accidentului au stabilit că șoferii nu consumaseră alcool. „În urma cercetărilor efectuate la fața locului, se pare că în timp ce un bărbat de 60 de ani, din Piatra Neamț, conducea un microbuz de transport public de persoane dinspre Piatra Neamț spre Roman, ar fi intrat pe contrasens și a lovit în lateral stânga un TIR ce se deplasa din sensul opus. Nu s-a înregistrat victime, iar conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative“, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, ofițerul de presă al Poliției Neamț. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar șoferul microbuzului a fost amendat.

Pompierii pietreni au fost solicitați la accident pentru a asigura măsurile PSI, întrucât din rezervorul TIR-ului curgea combustibil. Militarii au prevenit izbucnirea unui incendiu și au spălat carosabilul. (C.I.)

Urmatorul articol >
Statul Român, Kafkiada