Tâlhar prins la scurt timp după ce a ratat geanta unei femei

10/02/2017

Un bărbat este cercetat pentru tentativă de tâlhărie calificată, după ce a ratat o „lovitură“ pe Bulevardul Dacia din Piatra Neamț. „În seara zilei de 08.02.2017, o patrulă de siguranță publică a surprins în flagrant, imediat după săvârșirea faptei, un bărbat de 45 de ani, din Alexandru cel Bun. Acesta este bănuit că, pe Bd. Dacia, prin folosirea violenței, a încercat să sustragă o geantă de la o femeie de 29 de ani, din Piatra Neamț. Imediat după sesizare, la fața locului a fost dirijată o patrulă de siguranță publică, care a preluat primele informații și le-a diseminat echipajelor aflate în teren, pe raza municipiului Piatra Neamț. În circa 30 de minute bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii a fost depistat pe strada Mihai Viteazu. Asupra acestuia au fost găsite bunuri și suma de 2.050 lei, ce au fost ridicate în vederea confiscării și continuării documentării activității infracționale.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată și a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț în vederea luării unei mă suri preventive“, precizează Poliția Neamț.

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. Lemnaru M 12/02/2017 la 13:28 -

    Si cati or mai fi ca el.Sunt necesare camere de luat vederi pe strazi,pt ca sunt oameni fara educatie,fara Dumnezeu,care ne pot chiar da in cap…Sper sa fie reeducati dupa gratii.