Suspect din Tulgheș în cazul spargerilor de mașini din Ceahlău

14/04/2017

Polițiștii au recuperat bunurile sustrase din autoturisme de pe raza comunei Ceahlău, în urma unor percheziții derulate joi, 13 aprilie 2017, pe raza județului Harghita.

Acțiunea a fost organizată de polițiștii Secției de Poliție Rurală Bicaz și ai Postului de Poliție Ceahlău, în cazul a două dosare de spargeri de mașini din comuna Ceahlău. „În continuarea cercetărilor în două cauze de furt din autoturisme, s-au efectuat, joi, 13 aprilie 2017, trei percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt, de pe raza județului Harghita. În urma activităților desfășurate, au fost ridicate bunuri care fac obiectul cercetărilor în dosarul penal, fiind identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, un tânăr de 27 de ani, din Tulgheș. Acesta a fost preluat de polițiști și condus la sediul unității în vederea continuării cercetărilor“, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

Furturile au fost sesizate poliției în dimineața zilei de duminică, 2 aprilie 2017. Din două autoturisme parcate în comuna Ceahlău au fost furate stații de emisie-recepție și alte bunuri.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Poliției orașului Bicaz și al polițiștilor din cadrul IPJ Harghita. Se continuă activitățile informativ operative și de urmărire penală în vederea stabilirii întregii activități infracționale. (C.I.)