Şi-a înjunghiat iubita, apoi s-a spânzurat

24/05/2014

24 mai

O ceartă banală, dar pe fondul consumului de alcool, s-a sfârşit tragic pentru doi ibovnici. Din primele cercetări ale echipei de criminalişti care a sosit ieri, în jurul orei 14, la Secuieni, reiese că bărbatul a pus mâna pe cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie de câteva ori în zona toracelui, iar când a văzut ce a făcut s-a dus în grădină şi s-a spânzurat. “În urma sesizării primită astîzi, în jurul orei 14, se efectuează cercetări în ce priveşte împrejurările în care o femeie de 30 de ani din Secuieni a fost înjunghiată de un bărbat de 30 de ani, care apoi s-a spânzurat”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţoiei Neamţ.

La locul tragediei s-a deplasat un procuror din cadrul Parchetului Neamţ care a coordonat ancheta, după primele audieri reieşind că suspectul principal este cel mai probabil bărbatul care s-a spânzurat. “Din audierile efectuate la faţa locului, se pare că autorul agresiunii este bărbatul găsit spânzurat, iar femeia a fost transportată la spital, cu mai multe înţepături dintre care una mai gravă, dar a fost stabilizată de medici”, a declarat procurorul Virgil Cornea, purtătorul de cuvânt al Parchetului Neamţ.

Liliana şi Constantin nu sunt localnici, ceea ce explică reacţia primarului de Secuieni: “Nu ştiu foarte multe despre caz, ei nu sunt de pe aici şi abia am aflat şi eu despre tragedie, sunt pe teren acum, cu calamităţile suferite după ploile de acum două zile”, a spus Vasile Ivancea.

Cazul în sine urmează a fi clasat dacă anchetatorii vor stabili exact că cel care s-a sinucis este singurul suspect, însă o concluzie va fi trasă abia după ce va fi audiată şi femeia înjunghiată.

Cristina IORDACHE