Selecție pentru măcelari și lucrători în depozit

10/08/2017

*Leafa promisă de angajatorul irlandez va fi de 9,25 de euro brut pe oră *Candidații trebuie să vorbească limba engleză, nivel începător

În această perioadă, prin rețeaua europeană EURES, angajatorii irlandezi vin cu oferte bănoase pentru măcelari, respectiv 9,25 de euro pe oră. Cerințele sunt acceptabile, e vorba de experiență în domeniu și cunoașterea limbii engleze. În plus, candidații trebuie să fie comunicativi, dinamici, adaptabili, persoane care să aibă o abordare flexibilă a orelor de lucru și capabile să lucreze bine în echipă. Românii selectați trebuie să înțeleagă procedurile referitoare la igienă și să fie orientați către cerințele clientului. Lucrătorii vor fi pregătiți pentru a deveni membri calificați ai echipei de lucru formată din măcelari, tranșatori, sacrificatori, operatori la mașini și ambalatori. Aceasta este o oportunitate excelentă de a câștiga experiență, într-o companie în creștere și inovatoare. Ca beneficii, cei interesați se pot înscrie la schemele de mobilitate „Your First EURES Job“ sau „Reactivate“. Contractul va fi pe o perioadă nedeterminată și cu normă întreagă, respectiv 40 de ore pe săptămână. CV-urile model Europass trebuie completate în limba engleză și expediate pe adresa: recruitment@abpireland.com.

A doua ofertă se adresează persoanelor care vor să muncească în ocupația de lucrător în depozit. În total, firma dispune de 25 de posturi vacante. Sarcinile viitorului angajat sunt așezarea și expedierea mărfii în/din depozit, preluarea comenzilor, rotația și controlul stocurilor, încărcarea și descărcarea camioanelor. Experiența anterioară în domeniu reprezintă un avantaj. Candidații trebuie să aibă o abordare flexibila a orelor de lucru. Se caută persoane care au mai lucrat cu stivuitor sau cu vehicule similare pentru transportul, ridicarea și stivuirea paleților cu marfă. Contractul va fi pe o perioadă nedeterminată și cu normă întreagă, respectiv 40 de ore pe săptămână. Este necesară cunoașterea limbii engleze – nivel începător. Salariu brut va fi de cel puțin 9,25 euro/oră.

CV-urile vor fi trimise la adresa mai sus menționată.

Termenul limită de expediere este data de 30 septembrie 2017.

V. ANDRIEȘ