Selecție națională de căpșunari, la Brașov

12/01/2017

*Durata contractului va fi de aproximativ 6-7 săptămâni * Munca la câmp va fi grea și sunt preferați lucrătorii cu experiență în agricultură

Vești bune pentru nemțenii care vor să plece la muncă în străinătate, mai precis la cules de căpșuni în Danemarca. Conform cerințelor angajatorilor nordici, candidații trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani. Munca la câmp va fi grea, fiind preferați lucrătorii cu experiență anterioară. Persoanele acceptate trebuie sa fie motivate și flexibile în privința programului. Se acceptă și cupluri. Candidații trebuie să vorbească limba engleză, la un nivel mediu. Durata contractului va fi de aproximativ 6-7 săptămâni, respectiv câte 6 zile pe săptămână, în medie 25-30 de ore pe săptămână. Plata muncii se va face în funcție de cantitatea recoltată (la kilogram). Se va plăti echivalentul în coroane daneze, aproximativ 1 euro brut/kg, la care se va mai adăuga 6,75 % spor de muncă grea, și 12,5% bani de vacanță.

Taxa de cazare pe zi pentru o persoană va fi echivalentul în coroane daneze pentru 8 euro. Se va asigura spații pentru prepararea mâncării, internet wireless, dușuri, TV și mașini de spălat. Alte informații pe website-ul www.duborgjordbaer.dk. Pentru a se înscrie, candidații trebuie să acceseze adresa: www.duborgjordbaer.dk/job-application.html.
De pe acest link se va descărca modelul de CV EUROPASS, care trebuie completat în limba engleză (cu poză atașată), conform instrucțiunilor. CV-urile se vor trimite pe adresa de e-mail: info@duborgjordbaer.dk.
Preselecția persoanelor care s-au înscris va fi făcută de reprezentanți ai angajatorului danez. Invitarea la selecție a persoanelor se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov. Selecția va avea loc tot la Brașov, la începutul luni martie 2017. Detalii referitoare la data, locul și programul interviului, vor fi trimise numai persoanelor invitate. Pentru detalii în plus, nemțenii trebuie să se adreseze consilierului EURES Adrian Bulgaru de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț, la adresa de e-mail: adrian.bulgaru@nt.anofm.ro. Număr de telefon:0233.219.514 sau 0233.743.848. Termenul limită de depunere a CV-urilor este data de 15 februarie 2017.

V. ANDRIEȘ