Scandal pe strada Fabricii din Roman, potolit cu mascații

11/08/2017

Un scandal iscat miercuri seara, între localnicii de pe strada Fabricii, din municipiul Roman, a fost potolit de polițiști și mascați.

Un bărbat de 52 de ani a fost amenințat de un tânăr, din cauza unor neînțelegeri mai vechi, iar tânărul s-a apucat să-l amenințe și să urle, deranjând vecinii. La un moment dat, când alți doi prieteni i-a venit în „ajutor“, iar grupul devenea tot mai amenințător, unul din locatari a sunat la 112 și a cerut ajutorul poliției.

O patrulă de ordine publică a ajuns în zona de conflict și, când a văzut situația, a chemat și un echipaj de mascați. „Polițiștii au stabilit faptul că trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, au amenințat un bărbat de 52 de ani, din Roman, aflat în fața blocului în care acesta domiciliază, indignând, astfel, locatarii și provocând o stare de temere în rândul celor implicați. În sprijinul echipajelor de poliție au venit și luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț, tinerii fiind preluați și reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare“, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

Scandalagii au fost reținuți pentru 24 de ore și urma să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, pentru luarea unei măsuri preventive. (C.I.)