S-a răsturnat cu maşina la Leghin

07/04/2014

accident

 Trei acidente au avut loc la finele săptămânii, dar din fericire nici unul mortal. Vineri dimineaţă, la Leghin, în comuna Pipirig, un şofer s-a răsturnat cu maşina, după ce a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe şosea. Poliţiştii au stabilit, după primele cercetări, că accidentul s-a produs la ora 7,15, de pe DN 15B, doi pasageri din autoturism fiind răniţi şi transportaţi la Spitalul orăşenesc Târgu Neamţ. Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Tot vineri, la prima oră, a avut loc un alt accident rutier pe strada 1 Decembrie 1918. Un tânăr de 15 ani a fost acroşat de un autoturism, în timp ce băiatul traversa regulamentar,  pe marcaj. Şoferul grăbit are acum dosar penal.

Seara, în jurul orei 19,30, pe strada Ştefan cel Mare din oraşul Târgu Neamţ s-a produs un alt eveniment. Poliţiştii au făcut cercetări la faşa locului şi au stabilit că două autoturisme s-au ciocnit uşor, fără victime. Unul dintre şoferi, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, are dosar penal.

Cristina IORDACHE