Rănit grav după ce mașina a derapat și s-a răsturnat pe șosea

15/12/2016

Un grav accident de circulație s-a produs marți, 13 decembrie, după ce șoferul unui autoturism a condus cu viteză pe carosabilul acoperit cu zăpadă. În mașină era un pasager, care a fost rănit grav după ce mașina s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc la ora 15,11, pe DN 12C, la Bicazu Ardelean, iar bărbatul rănit, în vârstă de 85 de ani, din localitate, a fost transportat la spital, cu fractură de femur. Polițiștii care au făcut cercetări la fața locului au stabilit că șoferul este responsabil. „Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 40 ani, din Bicaz, conducea un autoturism pe DN 12C, nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil acoperit parțial cu zăpadă, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe acostament. Urmare a producerii accidentului, un pasager din autoturism, în vârstă de 85 ani, a fost rănit grav“, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

Bătrânul a fost internat în secția ortopedie a Spitalului de Urgență Neamț.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului. (C.I.)