Răfuială sângeroasă noaptea, în Piatra Neamț

04/07/2017

Un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamț, a fost înjunghiat, luni noapte, în timp ce se afla în zona stației Petrodava. Conflictul avut cu un amic, din Târgu Neamț, a fost „tranșat“ cu briceagul de către acesta, care l-a lovit în spate și l-a umplut de sânge.

Imediat, s-a sunat la 112 și la locul scandalului au venit polițiștii și o ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o la spital. Agresorul a fost prins rapid de polițiști și reținut. „Echipa operativă a identificat persoana vătămată, un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamț, care a fost transportată cu ambulanța la UPU Neamț. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat imediat și agresorul, un tânăr de 25 de ani, din Târgu Neamț. Acesta este cercetat pentru faptul că, în timp ce se afla într-o stație de autobuz de pe bulevardul Decebal, pe fondul unui conflict, a lovit cu un briceag victima“, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a tânărului de 25 de ani și l-au reținut 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Marți, 4 iulie 2017, în urma concluziilor medico-legale, s-a stabilit că leziunile suferite de victimă i-au pus viața în pericol, fapt pentru care ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț. Suspectul poate fi propus pentru arestare sub acuzația de tentativă de omor. Tânărul lovit (L.D-M.) a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată hemitorace stâng posterior și internat în secția de terapie intensivă a Spitalului de Urgență. (C.I.)