Pregătiri de 1 Decembrie

01/11/2014

ZIUA-ROMANIEI-2Municipalitatea pietreană se pregăteşte din timp pentru manifestările dedicate Zilei Naţionale a României. În ultima şedinţă a Consiliului Local Piatra Neamţ, de joi, 30 octombrie consilieri municipali au fost de acord să acorde şi o sumă de bani pentru pregătirea respectivelor manifestări. Este vorba de suma de 20.000 de lei, alocată de la bugetul local, la capitolul Cultură, recreere şi religie”. Potrivit raportului de specialitate, banii vor fi folosiţi pentru oraganizarea mai multor evenimente dedicate zilei de 1 Decembrie, iar unul dintre aceste evenimente este primirea oficială a delegaţiilor din oraşele din afara graniţelor ţării înfrăţite cu oraşul Piatra Neamţ.

“Cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, în fiecare an Primăria municipiului Piatra Neamţ primeşte vizita delegaţiilor din oraşele înfrăţite. În program intră primirea oficială a delegaţiilor la sediul primăriei, participarea alături de reprezentanţii municipalităţii la ceremonia militarăşi religioasăşi vizite la obiectivele turistice din zonă.

Oportunitatea promovării proiectului de hotărâre constă în promovarea oraşului realizată prin susţinerea unor acţiuni de interes local care au devenit tradiţie şi ale căror rezultate vor fi mediatizate”, se arată în raportul de specialitate ataşat hotărârii Consiliului Local Piatra Neamţ.

Irina ŞTEFĂNESCU