Pregătire profesională „zero“ pentru posturi de asistenți!

09/12/2016

Datorită transparenței de care dă dovadă conducerea Spitalului „Sf. Nicolae“ Bicaz, oricine poate vedea, pe site-ul unității medicale, câtă școală au învățat asistenții medicali care se vor în slujba pacienților. Și nu mică ne-a fost mirarea când am văzut borderoul cu notele obținute la testarea scrisă susținută zilele trecute de asistenți medicali cu diplomă în domeniu! Singurul candidat pentru un post de asistent medical generalist la radiologie a fost declarat respins după ce nu a reușit să obțină nici măcar nota minimă 5. Un asistent de nota 4,2!

La concursul pentru ocuparea unor posturi de asistent medical generalist pentru alte secții, din 11 candidați doar 5 au fost declarați admiși după proba scrisă, însă niciunul nu a izbutit să atingă nici măcar nota 7. Trei dintre candidații admiși, deținători de diplomă de asistent medical, au izbutit cu mare greutate să intre în zona de confort a notei de admitere 5! Hai să fim sănătoși!

Geanina NICORESCU

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. nemtean 08/01/2017 la 4:05 -

    Daca nu a luat bacul si a facut o scoala de asistenti particulara ,care mai este si in cercetare ,cu ,,dosar,,ptr. mita,lucrari de diploma facute de profesorii scolii,contra cost iar ,,elevul,, munceste bine mersii in Italia in loc sa fie prezent la cursuri zilnic,cum poate avea performanta???cum poate fi un bun profesionist????