Posturi bănoase și stabile în Germania

24/11/2016

posturi-atractive1*Nemțenii interesați de aceste joburi trebuie să vorbească limba lui Ludwig van Beethoven *Salariile oferte de angajatorii străini pot trece de 2.000 de euro pe lună

În aceste zile, nemțenii vorbitori de limba germană își pot găsi de lucru peste hotare, la diferite firme din Germania, unde salariile pot trece de 2.000 de euro, în funcție de calificare și vechimea în muncă.

Pentru jobul de specialist IT, firma cere de la candidați studii în domeniu, experiență în programare, precum și motivare, flexibilitate și dorința de a învăța lucruri noi. Pe lângă aceste aspecte, nemțenii trebuie să vorbească bine limba germană, la nivel B1. Salariul oferit va fi de 13,41 euro brut/oră, conform contractului colectiv de muncă în domeniu. Se vor acorda și bonusuri. Contractul de muncă va fi pe o perioadă nedeterminată și normă întreagă, respectiv 40 de ore pe săptămână. CV-urile se vor transmite până la data de 31 decembrie 2016, în limba germană (Lebenslauf), completate la calculator, la adresa de e-mail j.krenn@aurecon-personalservice.de, cu specificarea „IT Spezialist“.
Al doilea job este de laborant. Firma străină este Aurecon Personalservice GmbH, ca reprezentant al angajatorului german. Activitatea presupune interpretarea măsurătorilor privind consistența vopselelor, realizarea rețetelor și a instrucțiunilor de fabricare, testarea vopselelor și a solvenților. Se mai cere calificare profesională încheiată în domeniu, experiență în tehnologia vopselelor și a solvenților, precum și permis de conducere categoria B. Nemțenii interesați de acest post trebuie să dețină cunoștințe bune de limba germană – nivel B1. Salariul oferit este de 11,23 euro brut/oră, conform contractului colectiv de muncă în domeniu. Contractul de muncă va fi pe o perioadă nedeterminată, iar programul cu normă întreagă, respectiv 40 ore pe săptămână. Se transmite CV-ul în limba germană (Lebenslauf), completat la calculator, la adresa de e-mail: j.krenn@aurecon-personalservice.de, cu specificarea „Laborant“.
A treia slujbă este de lucrător producție în Germania, mai precis în localitatea Waldmunchen. Activitatea presupune asamblarea pieselor din metal. Pentru acest post e nevoie de calificare profesională încheiată în domeniul prelucrării metalelor, permis de conducere categoria B și automobil personal. Viitorul angajat va munci în schimburi. Se cere capacitate de adaptare pentru a lucra în echipă, motivare, flexibilitate, punctualitate și atenție. Persoanele interesate să vină în Germania trebuie să aibă cunoștințe bune de limba germană, respectiv nivel B1. Salariul oferit este de 11,23 euro brut/oră, conform contractului colectiv de muncă în domeniu. Contractul de muncă se va semna pe o perioadă nedeterminată. Se va lucra câte 40 de ore pe săptămână. Se transmite CV -ul în limba germană (Lebenslauf), completat la calculator, la adresa de e-mail j.krenn@aurecon-personalservice.de, cu specificarea „Produktionsmitarbeiter“. Pentru monitorizare, CV-urile trebuie să ajungă la consilierul EURES Adrian Bulgaru, de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț, la adresa de e-mail: adrian.bulgaru@nt.anofm.ro. Număr de telefon:0233.219.514 sau 0233.743.848.

V. ANDRIEȘ