Percheziţii la Săbăoani

26/06/2015

Un localnic din comuna Săbăoani s-a trezit joi dimineaţă cu poliţiştii la poartă. Oamenii legii aveau mandat de percheziţie şi acţiunea s-a dovedit a confirma suspiciunile anchetatorilor. “În urma unei percheziții domiciliare efectuate în ziua de 25 iunie, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Săbăoani au găsit 62 pachete cu țigarete, adică 1240 de țigarete, cu inscripţii chirilice, fără banderole de marcare, de provenienţă străine, care au fost confiscate”, a declarat subcomisarul Constantin Irina, ofiţerul de presă al Poliţiei Neamţ.

Bărbatul, de 49 de ani, are acum dosar penal pentru contrabandă cu ţigări.

 

Băuţi, la volan, în noapte

Poliţiştii au depistat, în noaptea de joi spre vinery, doi tineri care ar fi trebuit să fie oriunde, numai la volan nu. Aproape de ora 23, la Nemțișor, un tânăr de 24 ani din comuna Vânători Neamț care conducea un autoturism a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţie şi pus să sufle în etilotest. “În urma rezultatului pozitiv al testării conducătorului auto, acesta a fost condus la Spitalul Târgu Neamț, unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, a precizat ofiţerul de presă al Poliţiei Neamţ.

Spre dimineaţă, la ora 4,20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au găsit alt tânăr, de 18 ani, din localitate, care conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă, deşi era sub influenţa alcoolului. Şi el a fost condus la spital pentru probe de alcoolemie şi este cercetat pentru conducere pe drumuri publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Pietreancă dusă la spital de pompieri

Şansa unei femei de 88 de ani, din Piatra Neamţ, căzută în casă, singură şi aflată în incapacitate de a se deplasa a fost, în seara de joi, 25 iunie, ca un vecin s-o audă cum strigă după ajutor. Omul a sunat imediat la 112 şi a cerut intervenţia pompierilor, întrucât uşa apartamentului din cvartalul pietrean era încuiată şi nimeni nu putea să ajungă la femeie. “La faţa locului s-au deplasat opt subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au folosit o scară din dotare pentru a intra pe balcon în apartament, au găsit bătrâna căzută în dormitor”, a precizat sublocotenentul Andrei Grancea, ofiţerul de presă al ISU Neamţ. Femeia avea probleme la un picior şi nu se putea deplasa, astfel că a fost preluată de echipajul de paramedici şi transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri.

Cristina IORDACHE

< Articolul anterior
Ultimul dans
Urmatorul articol >
Eveniment si ancheta