O gravidă s-a panicat, după un accident rutier

19/05/2017

O tânără de 33 de ani a suferit un atac de panică în timp ce privea cum un autoturism intra în plin, în marșarier, în mașina în care se afla alături de soț.

Accidentul s-a produs miercuri, 17 mai, în jurul orei 16:30, într-o parcare din comuna Vânători-Neamț. Femeia este gravidă în 18 săptămâni și s-a speriat extrem de puternic, atât de tare încât i s-a contractat musculatura de la o mână. La locul accidentului a ajuns o ambulanță, care a preluat gravida și a transportat-o la Centrul de Primire a Urgențelor de la Târgu Neamț, iar de acolo la Unitatea de Primire a Urgențelor din Piatra Neamț. Medicii i-au făcut investigații amănunțite și în final au stabilit că tânăra a suferit un atac de panică și au externat-o.

Polițiștii care au făcut cercetări la locul accidentului au stabilit că o tânără de 19 ani, aflată la volanul unui autoturism, a provocat accidentul în timp ce efectua manevra de mers înapoi.

O altă femeie, în vârstă de 31 de ani, a trecut printr-un atac de panică marți, 16 mai. În timp ce conducea mașina spre Bicaz, la ora 21:16 într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului și s-a ciocnit de un alt autoturism, apoi a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-un copac, potrivit aceleiași surse. Femeia era singură în mașină și cadrele medicale de pe ambulanța venită la intervenție i-au acordat primul ajutor, au stabilit că a suferit un atac de panică, iar femeia a refuzat transportul la spital. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. (C.I.)