Nemţean hoţ în Italia, picat plocon în braţele poliţiştilor, la Otopeni

22/09/2017

Un romaşcan condamnat pentru furturi comise în magazine din Italia a picat numai bine în mâinile poliţiştilor după ce a aterizat cu avionul pe aeroportul Otopeni.

În noaptea de 21 spre 22 septembrie 2017, polițiștii romașcani au fost sesizați că persoana căutată, condamnată la pedeapsa de 9 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat pe raza statului Italian, a fost reținută de către polițiștii din cadrul Poliţiei Transporturi Bucureşti pe Aeroportul Otopeni. În ziua precedentă, Poliția municipiului Roman primise mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea pe numele romaşcanului în vârstă de 34 de ani, din Roman, mandate emis de către Curtea de Apel Bacău.Persoana era de negăsit acasă, aşa încât a fost dată în consemn la punctele de trecere a frontierei.

Faptele pentru care a primit condamnarea romaşcanul s-au petrecut în 2012, când bărbatul, împreună cu alte persoane, au săvârşit mai multe infracţiuni de furt pe raza statului italian, sustrăgând din incinta magazinelor diverse alimente şi canistre de carburant. Persoana a fost depusă în penitenciar, în vederea executării pedepsei.

Geanina NICORESCU