A murit consilierul județean Gabriel Pavăl

17/07/2017

Duminică noaptea, a încetat din viață Gabriel Dan Pavăl, consilier județean din partea PSD Neamț.
Cunoscut om de afaceri în construcții și turism, mai ales în Bicaz, Gabriel Pavăl și-a început cariera de succes muncind. Puținii care l-au cunoscut cu adevărat știu că de foarte tânăr a muncit zi de zi, încă de la 4 dimineața, și nici pe departe din poziția de șef. A răzbătut, a intrat din afaceri în lumea politică a Neamțului și a avut un curaj deosebit.

În relațiile cu toți cunoscuții, Gabriel Pavăl a fost un om modest. Deseori tăcut, de cele mai multe ori cu zâmbetul pe buze, uneori timid dar hotărât în rarele declarații din ședințele de Consiliul Județean, Gabriel Pavăl intervenea la rubrica „Diverse“ a ședințelor Legislativului județean, numai pe teme strict referitoare la orașul Bicaz sau zona Muntelui.

Balanță: ar fi împlinit, pe 30 septembrie, 60 de ani, pe care nici pe departe nu i-a arătat, nici măcar atunci când boala, care s-a făcut simțită mult prea târziu, a început să se vadă pe culoarea feței.

Președinte Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a trimis, imediat după aflarea veștii, un mesaj de condoleanțe: „Într-o dimineață de luni, în plină vară, Dumnezeu a avut alte planuri cu colegul nostru Gabriel Pavăl și deși mai avea foarte multe de făcut pe pământ, l-a trimis în Ceruri! Vestea dispariției lui ne-a întristat amarnic pe toți – consilieri județeni, oameni politici, cunoscuți! Aripa nemiloasă a morții a șters toate planurile noastre, lăsând în loc regrete și dovada neputinței noastre în fața destinului! Rămas bun, drag coleg! Să-ți fie calea spre Cer luminată!

Îți vom păstra veșnică amintirea!“.

În ultimii trei ani au murit patru consilieri județeni în timpul exercitării mandatului. Primul a fost Doru. Oficial: Ioan Spriridonescu. Mâna dreaptă a lui Culiță Tărâță, actor în trupa doamnei Draga Olteanu Matei, Doru Spiridonescu se stinge repede, de un cancer pancreatic galopant. Era în luna februarie 2014. Avea 60 de ani.

Pe 22 august 2014, consilierul județean Neculai Andoni a murit lovit de un buștean. Avea 65 de ani.

Pe 22 noiembrie 2014 a murit Culiță Tărâță, președintele Consiliului Județean Neamț, în urma unui cancer pancreatic. Avea 62 de ani. (M.O.T.)

1 Comentariu la acest articol. Alatura-te conversatiei.

  1. Anisoara 19/07/2017 la 14:19 -

    Dumnezeu sa il odihneasca!