Locuri de muncă de noapte plătite cu 2.000 de euro

19/05/2017

*Candidații selectați vor avea la dispoziție mașină sau scuter *Persoanele interesate trebuie să vorbească limba engleză sau daneză

Cine poate să lucreze noaptea, la distribuit colete și ziare, poate câștiga o leafă chiar și de 2.000 de euro, dar asta în funcție de numărul de produse livrate. Salariul minim va fi de 1.000 de euro, cu 16 euro brut pe oră, în conformitate cu acordul încheiat cu sindicatul danez.
În total, firma din Danemarca DAO 365 A/S vrea să angajeze 30 de lucrători români. Locurile de muncă sunt oferite prin rețeaua europeană EURES, iar activitatea viitorilor lucrători se va desfășura prin diferite orașe din regiunile Sydjylland și Midtjylland. Candidații selectați vor lucra pe timp de noapte, cu mașină sau scuter, între orele 3 și 7. Duminica programul se va desfășura până la ora 10. În anumite locuri, activitatea va fi de 6 zile pe săptămână. Ca sarcină de serviciu, fiecare persoană va trebui să distribuie între 300 și 550 de ziare sau colete pe noapte. Mediul de lucru este internațional, iar documentația activității – în limba engleză sau daneză. Pentru aceste locuri de muncă e nevoie de permis de conducere valabil, cazier judiciar fără antecedente penale, disponibilitate de lucru în timpul nopții, indiferent de vreme și flexibilitate. Persoanele interesate trebuie să vorbească limba engleză sau daneză, cel puțin nivel începător. Firma asigură cazare în primele două săptămâni și apoi se oferă ajutor în găsirea unei locuințe. Perioada contractului va fi de cel puțin 6 luni, cu posibilitate de prelungire. CV-ul model Europass, întocmit în limba engleză, se va trimite la adresa de e-mail: adp@daoas.dk, data și locul selecției vor fi comunicate ulterior. Data limită de expediere a CV-urilor este 25 iunie 2017.
Următorul serviciu oferit de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin rețeaua EURES este de mecanic industrial. Activitatea presupune pregătirea lucrărilor, verificarea mașinilor, fabricarea componentelor cu ajutorul mașinilor și citirea și interpretarea desenelor tehnice. Candidații trebuie să vorbească limba germană, nivel A2. Salariul oferit va fi de 11,2 euro brut/oră. TIBOR GmbH se ocupă de demersurile de înregistrare, cazare și organizare a unor cursuri în vederea perfecționării cunoștințelor de limba germană. În primele luni se oferă sprijin în procesul de integrare la locul de muncă. Contractul de muncă va fi permanent, cu o perioadă de probă (6 luni). Se transmite CV-ul completat la calculator în limba germană, la adresa de e-mail: zav-ips-sachsen-anhalt-thueringen@arbeitsagentur.de, în atenția doamnei Heike Gunther, cu specificarea codului „TIBOR 03_02_JG“.

V. ANDRIEȘ

< Articolul anterior
Vin iar ploile