Locuri de muncă bine plătite în Germania

31/03/2017

*Firma străină oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe, precum și în demersurile de înregistrare la autorități *În primul caz, contractul de muncă va fi pe o perioadă determinată, respectiv 12 luni

În aceste zile, angajatorii germani oferă o multitudine de locuri de muncă, în diverse ocupații, care sunt bine plătite, cu lefuri de mii de euro. În cazul de față, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin rețeaua europeană EURES dispune de două slujbe de lucrător în construcții și încă una de sudor.

Pentru prima ofertă, Agenția Federală de Muncă, Serviciile de Plasare Internațională Hessa, ca reprezentant al angajatorului german Josef Hebel GmbH & Co. KG oferă un salariul de 3.024 euro brut pe lună. Persoanele interesate de aceste posturi trebuie să vorbească limba germană (nivel A2), să aibă experiență în domeniu și să dețină permis de conducere. Firma străină oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe, precum și în demersurile de înregistrare la autorități. Contractul de muncă va fi pe o perioadă determinată, respectiv 12 luni, cu posibilitate de prelungire. Doritorii trebuie să transmită CV-urile model Europass cu fotografie, completate la calculator în limba germană, la adresa de e-mail: buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea „SB 276“. Persoanele preselectate vor fi contactate telefonic în vederea verificării cunoștințelor de limba germană. CV-urile trebuie expediate până la data de 26 mai 2017.

Următoarea ofertă se adresează sudorilor (mediu de gaz protector). Activitatea viitorului angajat presupune sudura conductelor. Pentru acest job, firma cere calificare profesională în domeniu, permis de conducere categoria B și cunoștințe bune de limba germană, nivel B1. Remunerația oferită va fi de 3.024 euro brut pe lună. La început, angajatorul va asigura cazare contra cost, după care sprijin în vederea găsirii unei locuințe. Contractul de muncă este pentru o perioadă nedeterminată. Candidații pentru aceste posturi trebuie să transmită CV-urile model Europass cu fotografie, care să fie completate la calculator în limba germană și însoțite de o copie a certificatului/diplomei de calificare în domeniu, la adresa de e-mail: buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea „SB 278“. Persoanele preselectate în urma transmiterii aplicațiilor vor fi contactate telefonic în vederea verificării cunoștințelor de limba germană. (V. ANDRIEȘ)