Ion Rotaru a trecut la UNPR

16/10/2014

Rotaru_resizeEdilul şef al comunei Alexandru cel Bun a semnat, ieri, adeziunea la UNPR Neamţ. Primarul Ion Rotaru a declarat că a intrat în UNPR este un partid viguros, cu foarte multe oportunităţi politice pentru viitor şi are credinţa că va contribui, prin această alegere, la ridicarea ştachetei cât mai sus.

„Cu marea majoritate a membrilor am colaborat o perioadă destul de lungă, inclusiv cu președintele UNPR, Culiță Tărâță. Cred că a venit momentul să facem din UNPR un partid puternic, să încercăm cu experiența dânșilor, cu a mea, să ridicăm ștacheta cât mai sus. Nu am venit singur, ci cu o doamnă consilier, am furat-o de la PRM, am adus-o în UNPR, care mai are trei consilieri în comuna Alexandru cel Bun”, a declarat Ion Rotaru.

Constantin Iacoban, președintele executiv al UNPR Neamț, a declarat că primarul comunei Alexandru cel Bun se remarcă atât prin experienţa în administraţie, prin realizări deloc de neglijat cât şi prin exterienţă politică şi tot ceea ce-l defineşte îl recomandă pentru echipa UNPR: „În 2016, intrăm în bătălie singuri, adică de sine stătător și e important să avem oameni puternici, cu experiență, personalități care să ne ajute în această luptă. În ceea ce privește momentul actual, ne bucură că participă alături de noi la lupta pentru câștigarea președinției de către Victor Ponta. Comuna Alexandru cel Bun este o localitate mare, contează foarte mult și influența și cuvântul primarului ca o opinie generală în județ. Dumnealui vine cu realizări importante și sigur că, odată cu venirea lui, echipa UNPR va fi completă și primește o întărire semnificativă”.

Şi senatorul Liviu Bumbu a declarat că alături de primarul sectorului II București, de primarii de Baia Mare şi Galați, Ion Rotaru este unul din primarii importanți din țară, de notorietate, astfel încât cooptarea sa în echipă nu poate fi decât un mare câştig:  „Aveam nevoie de oameni cu viziune, inițiativă, putere de muncă”.

Cât privește posibilitatea de a fi mers la PSD, Rotaru a spus că nu a avut nicio discuție pe această temă.

 

Tina CONDREA