Femeia la volan, surprinsă cu flori de polițiști

09/03/2017

Joi, 8 Martie, de Ziua Femeii, polițiștii nemțeni au oferit câte o floare femeilor aflate la volan, într-o acțiune ce a devenit tradiție și în semn de apreciere pentru modul cum se comportă în trafic.

Statisticile dovedesc faptul că și anul trecut, femeia a fost un corect participant în trafic, pentru că accidentele rutiere grave produse de șoferițe sunt doar 11,5% din totalul acestora la nivel național. „Pe această cale, Poliția Nemțeană mulțumește tuturor femeilor pentru

atenția și corectitudinea de care dau dovadă, adresându-le urări de sănătate, fericire și prosperitate. Aceleași urări de sănătate, fericire și împlinire a tuturor speranțelor în plan personal și profesional le transmitem și colegelor noastre din cadrul IPJ Neamț, pentru implicare, devotament și profesionalismul de care au dat dovadă în activitățile zilnice“, a declarat subcomisarul Constantin Irina, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

Ieri, doamnele și domnișoarele au fost întâmpinate de polițiștii nemțeni, care le-au oprit în trafic, cu flori și recomandări preventive, pe lângă căldurosul „La mulți ani!“.