Doi suspecți reținuți în trafic, după un scandal de Buna Vestire, la Roznov

01/04/2017

Un tânăr de 16 ani și un bărbat de 42 de ani, ambii din Săvinești, au fost reținuți în trafic, joi, 30 martie, de polițiști cu sprijinul mascaților. Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore și urma să fie conduși la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi sunt cercetați pentru scandalul izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la un bar din Roznov și sunt acuzați că ar fi lovit pe administratorul localului. „Joi, 30 martie 2017, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov sprijiniți de luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale au preluat din trafic două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violența și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acestea au fost reținute 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor. În urma documentării activității infracționale s-a stabilit că, în noaptea de 25 spre 26 martie 2017, un grup de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani a provocat un scandal într-un club din orașul Roznov. După ce tinerii au fost scoși afară de personalul de pază, aceștia au revenit, însoțiți de un bărbat de 43 de ani, agresând administratorul localului“, a declarant inspectorul Elena Bulgărea, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

Ancheta a scos la iveală faptul că după altercație, tânărul de 16 ani ar fi condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. În urma acțiunii organizate în ziua de 30.03.2017, bărbatul de 42 de ani și tânărul de 16 ani, ambii din Săvinești, au fost depistați în trafic de polițiști și reținuți pentru săvârșirea faptelor, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunerea luării unei măsuri preventive, a mai precizat sursa citată.

În același dosar, este cercetat și administratorul localului, un bărbat de 43 de ani, din Roznov, pentru lovire sau alte violențe. (C.I.)