Decese

A plecat la Domnul, după o viață demnă de admirat, la 92 de ani, unul dintre cei mai iubiți colegi din învățământ GHEORGHIȚĂ ȚEPEȘ – profesor și inspector școlar Om cu distinse calități morale, cu deosebite sentimente de dragoste și prietenie, ne lasă cu frumoase amintiri și admirație. Și-a iubit cu dragoste familia și domeniul profesiei pe care și le-a onorat cu cinste și demnitate. Condoleanțe pentru Tatiana – soție iubită și pentru Mihaela – fiică adorată. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familiile Mihai și Radu Vadana.

Condoleanțe familiei îndurerate, la trecerea în neființă a celui care a fost profesor ȚEPEȘ GHEORGHE Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Turcan – București.

Colectivul societății FRISOMAT SA transmite sincere condoleanțe colegei arh. Mihaela Țepeș și este alături de ea în aceste momente grele, la decesul tatălui ei, domnul profesor ȚEPEȘ GHEORGHE Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Cu multă tristețe și profund regret, soția Tatiana și fiica Mihaela anunță trecerea la cele veșnice a celui ce a fost profesor ȚEPEȘ GHEORGHE Trupul neînsuflețit este depus la Capela Bisericii ”Sf. Gheorghe”. Slujba de înmormântare va avea loc în data de joi, 23.02.2017, ora 11, la Biserica ”Sf. Gheorghe”. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Condoleanțe și întreaga noastră compasiune colegei Burcă Marinela, la decesul socrului BURCĂ GHEORGHE Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Colectivul Centrului Medical Popârlan.

Colectivul TESA și Muncitori din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Bisericani este alături de colega Mariana Săpătoru, la greaua încercare pricinuită de decesul soțului FLORIN SĂPĂTORU Sincere condoleanțe!