De ziua fericirii, PMP Roman la prima conferinţă

21/03/2014

PMP 006

La o lună de la înfiinţarea filialei romaşcane a Partidului Mişcarea Populară, de ziua internaţională a fericirii, organizaţia locală a ţinut prima conferinţă de presă. Dacă reprezentantul tineretului al formaţiunii politice PMP, Ionuţ Grumezescu a adresat un îndemn pentru tinerii care doresc să facă politică şi să îşi susţínă ideile într-un partid de dreapta, reprezentanta femeilor, Mihaela Ungureanu a vorbit despre schimbările legislative din domeniul financiar care afectează contribuabilii. “Impozitarea construcţiilor speciale prin majorarea costurilor, modificare pragului de la care un creditor poate produce insolvenţa unei societăţI sunt doar câteva din schimbările aduse codului fiscal, care în perioada imediat următoare îI vor afecta pe contribuabili” a precizat Mihaela Ungureanu, presedintele organizaţii de femei PMP. Preşedintele organizaţiei locale PMP, Gabriel Antoniu crede că “electoratul român va arăta cât de curând cartonaşul roşu clasei politice incapabile”.

Acesta a mai adăugat faptul că la Roman sunt deja 1500 de semnături împotriva deiciziei de majorare a accizei la benzină, propusă de Guvernul Ponta. Lideul PMP Roman susţine că scopul pentru majorarea accizei este de a folosi banii pentru campaniile electorale, însă, în opinia sa, “românii nu sunt datori pentru susţinerea campaniilor electorale”.

Un alt subiect abordat de cei prezenţi la conferinţa de presă a fost acela a înmulţirii alarmante a numărului de spargeri de şi din autoturisme din Roman. Faţă de acest fenomen în creştere al infracţionalităţii atât la nivel naţional cât şi local, şi mai ales a spargerilor date de către minori, faţă de care legea nu poate să facă mai nimic, liderul romaşcan al PMP vine cu două sugestii: “monitorizarea fiecărei străzi ar fi un prim pas pentru reducerea acestor fenomene şI apoi atragerea acestor copiii care provin din medii dezorganizate în lumea sportului, unde să li se poată oferi şi o masă pe zi, cred că ar fi o slouţie de diminuare. Tinerii ar fi preocupaţi şi ar avea parte de un minim de educaţie”.

S.V.