A dat foc la haine, în casă

20/08/2017

Duminică, 20 august 2017, la ora 10,51 a fost anunțat un incendiu care a izbucnit într-un apartament de pe strada Izvoare, cartierul Speranța din municipiul Piatra Neamț.
Pompierii pietreni au răspuns solicitării, în care se preciza că ar fi vorba de o persoană cu probleme de sănătate care ar fi dat foc la haine, în casă. Echipajele de militari de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț au ajuns la adresă, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD – EPA. „Forțele ajunse la locul solicitării au constatat că ard obiecte de mobilier. Proprietarul se afla în casă, a fost evacuat din apartament și i-a fost acordat primul ajutor de către echipajul SMURD – EPA”, a declarat locotenent-colonelul Cătălin Leonte, ofițerul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț. Incendiul nu a afectat alte locuințe.
La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, în sprijinul echipajului de ambulanță la preluarea pacientului și transportul la spital, în cauză fiind demarate cercetări, potrivit inspectorului Elena Bulgărea, ofițerul de presă al Poliției Neamț. (C.I.)